TERVEELLISEMMÄT SKONSSIT- jotka ei ulkonäöllisesti hienoja ole, koska en jaksanut muotoilla niitä vaan länttäsin suoraa lusikalla pellille. Oli nii kauhee nälkä, että piti jättää se vaihe välistä. 😁 Skonssit kannattaa ehdottomasti syödä saman päivän aikaan tuoreena. Alkavat helposti kuivahtamaan. Aloita tekemällä hillo, jotta saat sen jäähtymään ensin.
SKONSSIT
N. 8 skonssia
2dl vehnäjauhoja
Punaherukkahillo
200g punaherukoita
3rkl chiansiemeniä
2rkl vaahterasiirappia
Keittele punaherukoita noin 5min, kunnes on enemmänkin sosette. Lisää chiansiemenet ja vaahterasiirappi. Anna jäähtyä ja tekeytyä jonkin aikaa. Säilytä ilmatiiviissä purkissa.
SKONSSIT
N. 8 skonssia
2dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaurajauhoja
1dl kaurahiutaleita
0,5 tl suolaa
0,5rkl leivinjauhetta
Kourallinen auringonkukansiemeniä
250g soijajugurttia
0,25dl öljyä
Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
Sekoita kuivat aineet yhteen. Kääntele joukkoon soijajogurtti ja öljy nuolijalla.
Nostele lusikalla kasoja pellille tai muotoile käsin pyöreitä palloja.
Paista n. 20min.
Kommentit
Lähetä kommentti