Tämä resepti syntyi arjen kiireessä luotto reseptistämme masalaa kikherneillä. Kikherneiden puuttuessa piti kehitellä muuta ja tässä lopputulos. Maistuu näinkin hyvälle!:)
Masalaa kanttarelleillä ja linsseillä
2rkl oliiviöljyä
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
2tl inkiväärijauhetta
2rkl tomaattipyrettä
1tl soijaa
1tl garam masalaa
1tl curry
0,5tl savustettua paprikaa
Ripaus cayennepippuria
600g paseerattua tomaattia
200g kookosmaitoo
1 kasvisliemikuutio
150g kanttarellejä
2dl punasia linssejä
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
2tl inkiväärijauhetta
2rkl tomaattipyrettä
1tl soijaa
1tl garam masalaa
1tl curry
0,5tl savustettua paprikaa
Ripaus cayennepippuria
600g paseerattua tomaattia
200g kookosmaitoo
1 kasvisliemikuutio
150g kanttarellejä
2dl punasia linssejä
Kuullota hienonnetut sipuli ja valkosipuli öljyssä. Lisää tomaattipyre, soija ja kaikki mausteet. Sekoittele ja paista hetki. Lisää sitten paseerattu tomaatti, kookosmaito ja kasvisliemikuutio. Anna porista miedolla lämmöllä 10min. Huuhtele linssit hyvin kylmällä vedellä. Lisää sitten linssit ja pienitetyt kanttarellit pannulle. Anna kiehua hiljalleen vielä 10-15min. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa riisin+ohran kera.
Kommentit
Lähetä kommentti