BANSKUPUURO
Tämä kuuluu ehdottomasti meidän yksiin eniten tehtyihin aamiaisiin viikonloppuisin. Ei tämän tekeminen kauan vie etteikö sitä periaattessa arkenakin ehtisi, mutta on niin aikaisin töihin meno ettei kumpikaan vaivaudu. Lisäksi on kivaa pitää jotkut vaan vapaapäivien luksuksena.
Tarvitset:
1dl kaura- ja/tai ruishiutaleita
1dl vettä
1dl kauramaitoo
1 banaani muussattuna(mahdollisimman kypsä, kunnon mustapilkullinen)
1rkl pellavansiemenrouhetta
Suolaa, kanelia
+0,5-1dl vettä lopuksi, millaisen koostumuksen haluat
Päälle laitan millon mitäkin, mutta yleensä marjoja, jtn pähkinätahnaa, granaattiomenansiemeniä, macaa jne.
Kuumenna (kaneli ja) kauramaito-vesiseos kiehuvaksi. Lisää hiutaleet. Anna hetken porista. Lisää pellavansiemenrouhe ja muussattu banaani. Lisää lopussa vielä desi vettä ja anna porista kasaan. Mausta lopuksi suolalla. Kaada kulhoon ja lisää päälliset.
Kommentit
Lähetä kommentti