Tykkäätkö mehevistä marjapiirakoista muttet halua kuitenkaan aina syödä sitä? Niin minäkin! Löysin Hanna Sumarin mustikkapiirakan makuisen puuron ohjeen ja pakkohan sitä oli pikimiten kokeilla. Syön melkein aina puuroa aamupalaksi, tosin eri tavoin valmistettuna vaihtelun vuoksi. Muunsin hiukan ohjetta sen mukaan mitä meillä kotona jo oli.
Tämä resepti on helppo, ei tarvitse vahtia vieressä koko ajan eli sopii erinomaisesti lapsiperheenkin aamupalalle. Itsehän kävin koirien kanssa reippaalla puolen tunnin kävelyllä sillä aikaa(mies oli kyllä kotona, en jättänyt iteksee uuniin) :)
Tämä resepti on helppo, ei tarvitse vahtia vieressä koko ajan eli sopii erinomaisesti lapsiperheenkin aamupalalle. Itsehän kävin koirien kanssa reippaalla puolen tunnin kävelyllä sillä aikaa(mies oli kyllä kotona, en jättänyt iteksee uuniin) :)
Marjapiirakkapuuro
1tl voi/gheevoita
2,5dl kaurahiutaleita
Ripaus suolaa
1dl karkeasti murskattuja pähkinöitä
2rkl chian siemeniä
10 säilykeananaspalaa
1dl mustaherukkaa
1dl punaherukkaa
4dl kauramaitoo
2rkl vaahterasiirappia
2,5dl kaurahiutaleita
Ripaus suolaa
1dl karkeasti murskattuja pähkinöitä
2rkl chian siemeniä
10 säilykeananaspalaa
1dl mustaherukkaa
1dl punaherukkaa
4dl kauramaitoo
2rkl vaahterasiirappia
Laita uuni 200 asteeseen. Laita vuokaan voi ja vuoka hetkeksi uuniin, jotta voi sulaa. Ota vuoka uunista ja levitä voi sudilla ympäriinsä. Ala sitten kerroksittain laittamaan kaurahiutaleita, marjoja, suola, siemenet, ananaspalat ja pähkinät. Sekoita kauramaito ja vaahterasiirappi keskenään. Kaada seos vuokaan. Paista n. 30min
Päälle voit halutessasi laittaa cashewtahnaa.
Kommentit
Lähetä kommentti