Joulusta on kulunut jo viikko, mutta kirjoitan tätä nyt vasta koska en ole aiemmin ehtinyt.
Minä tein äitini kanssa joululounaalle perus riisipuuron kanelitangon kanssa keitettynä ja päälle kanelia+voinokare.
Joulun pääaterialle teimme -saaristolaisleipäsiä joiden päällä oli suolasienisalaattia ja porkkalaa(=vegaaninen kylmäsavulohi)
-porkkana- ja lanttulaatikot(nämä tein pakkaseen jo aiemmin)
-täytetty ankka
-paistetut perunat
-rosollia ja kastiketta siihen
Jälkiruokana oli:
-taateli-banaanikakkua
- suklaista semifreddoa ja suklaavanukkaita klementiinisiirapilla
- foodinin gluteenittomia pipareita ja rahkavoitaikinasta tehtyjä torttuja
Juomina:
-hiilihapotettua vettä, maustettuna vadelma tiivisteellä
Myöhemmin illalla oli erilaisia juustoja, viinirypäleitä, omenaa ja glögiä
Kommentit
Lähetä kommentti