Kanelipullamuffinsit
170g voita
1,5dl sokeria
1,5dl kookos- tai fariinisokeria
1,5dl piimää
2tl kanelia
1tl kardemummaa
2dl täysjyvävehnäjauhoja (voit myös laittaa koko määrän puolikarkeaa vehnäjauhoa)
2dl vehnäjauhoja
2tl vaniljasokeria
4tl leivinjauhetta
hyppysellinen suolaa
Päälle:
kanelia
kardemummaa
raesokeria
Sulata voi, lisää kaneli ja kardemumma.
Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen.
Lisää piimä ja voi, sekoita tasaiseksi.
Kaada kevyesti vuokasprayllä voideltuihin vuokiin.
Lisää pinnalle raesokeria, kanelia ja kardemummaa.
Paista 175 asteessa n. 10-12min. Anna jäähtyä.
NAUTI!
170g voita
1,5dl sokeria
1,5dl kookos- tai fariinisokeria
1,5dl piimää
2tl kanelia
1tl kardemummaa
2dl täysjyvävehnäjauhoja (voit myös laittaa koko määrän puolikarkeaa vehnäjauhoa)
2dl vehnäjauhoja
2tl vaniljasokeria
4tl leivinjauhetta
hyppysellinen suolaa
Päälle:
kanelia
kardemummaa
raesokeria
Sulata voi, lisää kaneli ja kardemumma.
Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen.
Lisää piimä ja voi, sekoita tasaiseksi.
Kaada kevyesti vuokasprayllä voideltuihin vuokiin.
Lisää pinnalle raesokeria, kanelia ja kardemummaa.
Paista 175 asteessa n. 10-12min. Anna jäähtyä.
NAUTI!
Kommentit
Lähetä kommentti