Teki mieli jotain nepalilaista ruokaa. Aloin jääkaapin jämistä kehittelemään jotain, koska en jaksanut lähteä kauppaan. Tuli kuitenkin aika hyvää
Kanaa tomaattikastikkeessa
700g broilerin ohutleikkeitä tai sisäfileepihviä
2dl soijajogurttia
1tl garam masalaa
1tl sumakkia
1/2rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
1/2tl chilijauhetta
1tl kurkumaa
1rkl oliiviöljyä
2dl soijajogurttia
1tl garam masalaa
1tl sumakkia
1/2rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
1/2tl chilijauhetta
1tl kurkumaa
1rkl oliiviöljyä
Paloittele kanat kuutioiksi. Lisää muut aineet sekaan. Anna marinoitua suljettavassa pussissa tai kannella peitetyssä astiassa vähintään pari tuntia, mieluiten yön yli.
Marinoitumisen jälkeen paista koko seos pannulla kypsäksi. Lisää lopuksi 500g paseerattua tomaattia.
Tarjoa ohra+riisin kanssa.
Marinoitumisen jälkeen paista koko seos pannulla kypsäksi. Lisää lopuksi 500g paseerattua tomaattia.
Tarjoa ohra+riisin kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti